top of page

Teaterfestivalen 2017
fra torsdag 9. – torsdag 30.mars

Teaterfestivalen 2017 inneholder tre forestillinger for barn og unge - tre ulike fortellinger med tre ulike jenteskikkelser fra eventyr, litteratur og virkelighet i hovedrollen. Sjøbodteatrets instruktører har valgt å teaterfortelle historiene til eventyrets Snøhvit, den russiske prinsessen Anastasia og Alice som havner i eventyrland på mystisk vis. Og alle historiene blir spilt i en og samme fantasieggende scenografi - det er i fantasien vår at det samme rommet forvandles til så mange slags steder. Våre skuespillere i alderen 12 - 19 år gleder seg til du kommer!

Alice i Eventyrland

av

Lewis Carrol

Passer for barn fra 3/4 år - og for ungdom og voksne og eldre...

_______________________

 

15.mars kl.18
18.mars kl.16
20.mars kl.18
25.mars kl.13
26.mars kl.13
29.mars kl.18
30.mars kl.18​

_______________________

Har du hørt om Alice? Hun synes hverdagen er masete og med alt for mange kjedelige forpliktelser. Hvem liker vel å sitte stille, ikke skitne til kjolen, ikke leke! Den eneste redningen er drømmer. Alice drømmer seg faktisk helt bort. Alice drømmer seg helt til Eventyrland - hvor alt kan skje - absolutt alt. Herlig! Drøm deg bort med Sjøbodteaterets oppsetning av Lewis Carrolls kjente verk Alice i eventyrland.

Snow White

- det du ikke visste -

av

Karl B.Peterson

Passer for barn fra 4/5 år - og for ungdom og voksne og eldre....

_______________________

9.mars kl.18
11.mars kl.13
12.mars kl.16
16.mars kl.18
18.mars kl.13
19.mars kl.13
22.mars kl.18
24.mars kl.18

_______________________

Hvem er egentlig Snøhvit? Er hun bare snill, pen, vakker og omsorgsfull?

Eller er hun som alle andre tenåringer; litt vrien, litt vrang, litt opptatt av utseende og kropp? Og hva med dvergene (eller de kortvokste)? Finnes det egentlig syv styrtrike dverger som bor langt inne i skogen? Og drømmeprinsen, da! Eller den onde dronningen og jegeren. Og ikke minst speilet.

Ja, alle de kjente figurene er med, men det er noe du ikke vet om eventyret; er eventyret sant? Nei, eventyr er jo eventyr. Men det du får se nå er sant! Eller nesten sant …   

Anastasia

basert på

historien om Romanovslekten

Passer for barn fra 5 år - og for ungdom og voksne og eldre...

_______________________

11.mars kl.18
12.mars kl.13
17.mars kl.18
19.mars kl.16
21.mars kl.18
23.mars kl.18
25.mars kl.18
26.mars kl.18

_______________________

Historien om Anastasia er en av vår tids store mysterier! Når den russiske revolusjonen kaster mørke skygger, forsvinner prinsesse Anastasia sporløst. Noen år senere dukker det opp et barnehjemsbarn, en ung jente som heter Anna. Alle kan se det, Anna likner den forsvunnede prinsessen! To skurker lurer Anna med seg til Paris for å overbevise den gamle dronningen om at de har funnet den ekte prinsessen, så de kan få den store belønningen. Men veien blir vanskelig når den mørke fyrste Rasputin vil fange Anastasia!

Dette er en spennende fortelling om den fortapte russiske prinsessen, og hennes jakt på sin sanne identitet. Full av humor, mysterier, sang og dans!

bottom of page